فهرست مقالات اکرم آریان فر مقاله 1 - بهینهسازی و مقایسه اثر شرایط مختلف استخراج (فراصوت و خیساندن) بر ترکیبات شیمیایی عصاره میوه گیاه Elaeagnus angustifolia L. 20.1001.1.23223235.1395.4.3.8.4 مریم سردرودیان معصومه مهربان سنگ آتش اکرم آریان فر اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1395 مقاله 2 - بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی اکرم آریان فر مریم سردرودیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396 مقاله 3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 4 - بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی 10.30495/jfst.2021.1934534.1730 نعیمه کارآموز علی محمدی ثانی الهام مهدیان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 5 - اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید 20.1001.1.24234966.1398.11.3.5.9 10.30495/jfst.2019.544967 اکرم آریان فر رویا امیری قنددشتی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1398 مقاله 6 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.4.4 10.30495/jfst.2019.541222 مریم سردرودیان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1398 مقاله 7 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1402 مقاله 8 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1400 مقاله 9 - کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396 مقاله 10 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.11.2 10.30495/jfst.2020.674372 علی سرداریان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1399