فهرس المقالات سارا ناجی طبسی المقاله 1 - مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی 10.30495/jfh.2021.1912384.1290 سارا ناجی طبسی اسماء وردیان حسین زمانی لعیا اصفری شفق شیرزایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399 المقاله 2 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400 المقاله 3 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم 20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6 10.30495/jfst.2021.1916953.1689 سارا ناجی طبسی مصطفی شهیدی نوقابی مرضیه حسینی نژاد حسین زمانی تکتم هجرانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 4 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ 20.1001.1.24234966.1399.12.4.8.1 10.30495/jfst.2020.674539 سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399