فهرس المقالات اسماعیل عطای صالحی المقاله 1 - بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال راحله محجوب اسماعیل عطای صالحی علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 2 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 4 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM 20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8 10.30495/jfst.2019.545883 اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 5 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود 20.1001.1.24234966.1399.12.1.1.8 10.30495/jfst.2020.665270 اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 6 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین 20.1001.1.24234966.1400.13.2.11.7 10.30495/jfst.2021.680646 اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400 المقاله 7 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 8 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 9 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 10 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 11 - بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن اسماعیل عطای صالحی امیر خدنگ نیک فرجام میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1397 المقاله 12 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه عصمت خوری اسماعیل عطای صالحی مرضیه خوری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1396 المقاله 13 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 سیدجواد ندافی علی محمدی ثانی اسماعیل عطای صالحی رضا کاراژیان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1401 المقاله 14 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1393 المقاله 15 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1393