فهرس المقالات پیمان مهستی شتربانی المقاله 1 - Evaluations of the antibacterial effect of chitosan edible film contain ajwain essential oil on some foodborne pathogenic bacteria Nima Babolani Mogadam Najmeh Moghimi Peyman Mahasti Shotorbani Food and Health , العدد 2 , السنة 1 , بهار 2018 المقاله 2 - Comparison of three different methods for detection of corn and sunflower oils in adulterated sesame oil Peyman Mahasti Shotorbani Hassan Hamedi Melika Zandi Maryam Fahimdanesh Food and Health , العدد 1 , السنة 1 , زمستان 2018 المقاله 3 - Comparative evaluation of biodegradable polymeric nanoparticles of casein/poly lactic-co-glycolic acid (PLGA) containing different concentrations of alpha-tocopherol Ali Sadeghi Hassan Hamedi Peyman Mahasti Shotorbani Maryam Fahimdanesh Food and Health , العدد 4 , السنة 1 , تابستان 2018 المقاله 4 - Genetically modified foods: Pros and cons for human health Fatemeh Karami Peyman Mahasti Shotorbani Food and Health , العدد 2 , السنة 1 , بهار 2018 المقاله 5 - Physical Properties of Microencapsulation of Echium amoenum.L and Altaea rosea var nigra Extract Prepared by Freeze Dryer Method Mahshid Zamankhani Sohrab Moeini Peyman Mahasti Shotorbani Hossein MirsaeedGhazi Afshin Jafarpour Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 6 - بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران 10.30495/jfh.2020.1891051.1257 محدثه آصفری پیمان مهستی حسن حامدی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399