فهرس المقالات حسین میرسعید قاضی المقاله 1 - Physical Properties of Microencapsulation of Echium amoenum.L and Altaea rosea var nigra Extract Prepared by Freeze Dryer Method Mahshid Zamankhani Sohrab Moeini Peyman Mahasti Shotorbani Hossein MirsaeedGhazi Afshin Jafarpour Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 2 - ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری 10.71876/jfh.2024.3101424 مونا شریفی سلطانی حسین میرسعیدقاضی مصطفی سلطانی گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , العدد 54 , السنة 14 , تابستان 1403 المقاله 3 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید مریم رشیدیان مریم قراچورلو منوچهر بهمئی مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403