فهرس المقالات اسماعیل عطای صالحی المقاله 1 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 2 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی 20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5 10.30495/jfst.2021.1894925.1629 سونا شعایی اسماعیل عطای صالحی مسعود نجف نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 3 - تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگیهای کیفی نان سنگک 20.1001.1.24234966.1402.15.3.7.9 10.30495/jfst.2021.1923919.1706 اعظم خدائیان کریم اسماعیل عطای صالحی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402