List of Articles اسماعیل عطای صالحی Article 1 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 Ali Sardarian Esmaeil Ataye Salehi Akram Arianfar Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 2 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی 20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5 10.30495/jfst.2021.1894925.1629 Sona Shoaei Esmaeil Ataye Salehi Masood Najaf Najafi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 3 - تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگیهای کیفی نان سنگک 20.1001.1.24234966.1402.15.3.7.9 10.30495/jfst.2021.1923919.1706 Aazam Khodaeyan Karim Esmaeil Ataye Salehi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 4 - Investigation of physicochemical compositions of Elaeagnus angustifolia L fruit for using in food industry میترا خاکی ریزی اسماعیل عطای صالحی لاله مشرف فائزه تجلی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 2 , Year , Winter 2012