List of Articles علی فضل ارا Article 1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی N. Najjarpoor A. Fazlara M. Tadayoni Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 2 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو 10.30495/jfh.2019.669284 R. Zangeneh A. Fazlara M. Pourmahdi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2019 Article 3 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال 10.30495/jfh.2020.1912353.1289 S. Kiani Ghalesard A. Fazlara M. Ghaderi-Ghahfarokhi M. Pourmahdi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 4 - بررسی امکان آلودگی به اشریشیا کلی O157:H7 در شیر گوسفند مصرفی و ارزیابی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها Shokoufe Maleknezhad Ahrami A. Fazlara M. Zarei Food Hygiene , Upcoming Articles Article 5 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال Tina Taheri Ali Fazlara Lale Roomiani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 6 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع Reyhaneh Sororyan Laleh Roomiani Ali Fazlara Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 7 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته Anna Ghaseminezhad Ali fazara Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 8 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی Shima Shahrabi Ali Fazlara Ahmad Zand moghaddam Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2017 Article 9 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2017 Article 10 - بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک مهرنوش تدینی Mozhgan Moghadam Ali Fazlara Journal of Food Microbiology , Issue 3 , Year , Autumn 2024