فهرست مقالات علی فضل ارا مقاله 1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی نجمه نجارپور علی فضل ارا مهرنوش تدینی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1397 مقاله 2 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو 10.30495/jfh.2019.669284 راضیه زنگنه علی فضل ارا مهدی پورمهدی بروجنی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1398 مقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال 10.30495/jfh.2020.1912353.1289 سپیده کیانی قلعه سرد علی فضل ارا مریم قادری قهفرخی مهدی پورمهدی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1399 مقاله 4 - بررسی امکان آلودگی به اشریشیا کلی O157:H7 در شیر گوسفند مصرفی و ارزیابی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها شکوفه ملک نژاد اهرمی علی فضل ارا مهدی زارعی بهداشت مواد غذایی , مقالات زودآیند مقاله 5 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1398 مقاله 6 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394 مقاله 7 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته آنا قاسمی نژاد علی فضل آرا ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1395 مقاله 8 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1396 مقاله 9 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1396 مقاله 10 - بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک مهرنوش تدینی مژگان مقدم علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 3 , سال 11 , پاییز 1403