List of Articles اکرم آریان فر Article 1 - بهینهسازی و مقایسه اثر شرایط مختلف استخراج (فراصوت و خیساندن) بر ترکیبات شیمیایی عصاره میوه گیاه Elaeagnus angustifolia L. 20.1001.1.23223235.1395.4.3.8.4 Maryam Sardarodiyan Masomeh Mehraban ُSang Atash Akram Arianfar Eco-phytochemical Journal of Medicinal Plants , Issue 4 , Year , Winter 2016 Article 2 - بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی اکرم آریان فر مریم سردرودیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1396 Article 3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 Azadeh Shahsavan Tabrizi Esmaeil Ataye Salehi Akram Ariyanfar Zahra Sheikholesalami Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 4 - بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی 10.30495/jfst.2021.1934534.1730 Naeimeh Karamooz Ali Mohammadi Sani Elham Mahdian Akram Arianfar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 5 - اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید 20.1001.1.24234966.1398.11.3.5.9 10.30495/jfst.2019.544967 اکرم آریان فر رویا امیری قنددشتی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.4.4 10.30495/jfst.2019.541222 مریم سردرودیان اکرم آریان فر Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 7 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 Ali Sardarian Esmaeil Ataye Salehi Akram Arianfar Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 8 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 9 - کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 10 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.11.2 10.30495/jfst.2020.674372 علی سرداریان اکرم آریان فر Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026