List of Articles اسماعیل عطای صالحی Article 1 - بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال R. Mahjoob E. Ataye Salehi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 2 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 Azadeh Shahsavan Tabrizi Esmaeil Ataye Salehi Akram Ariyanfar Zahra Sheikholesalami Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2024 Article 4 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM 20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8 10.30495/jfst.2019.545883 اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود 20.1001.1.24234966.1399.12.1.1.8 10.30495/jfst.2020.665270 اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 6 - بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین 20.1001.1.24234966.1400.13.2.11.7 10.30495/jfst.2021.680646 اسماعیل عطای صالحی مریم سلطانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 7 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 Zeinab Gholamian Esmaeil Ataye Salehi Elham Mahdian Zahra Sheikholeslami Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 60 , Year , Summer 2024 Article 8 - ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی رضا صفاری امیر حسین الهامی راد اسماعیل عطای صالحی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1395 Article 9 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 10 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 11 - بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن Esmaeil Ataye Salehi Amir Khadang Nikfarjam Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 12 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه Esmat Khoori Esmaeil Ataye Salehi Marzieh Khoori Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2018 Article 13 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 Seyyedjavad Naddafi Ali Mohammadi Sani Esmaeil Ataye Salehi Reza Karazhyan Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 14 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی Fatemeh Nonahal Ebrahim Rahimi Esmaeil AtaieSalehi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2015 Article 15 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی Fatemeh Nonahal Ebrahim Rahimi Esmail Ataie Salehi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Winter 2014